28 Mart 2010 Pazar

yummiSTANBUL - Pizza Atölyesi - 4 Nisan 2010 Pazar



Sevgili yummiSTANBUL’cular,

yummiSTANBUL çok keyifli, eğlenceli ve interaktif bir yemek buluşmasıyla devam ediyor.

4 Nisan Pazar günü saat 17.00’da Sıraselviler’de bulunan, gerçek İtalyan yemeklerini, İtalya’ya gitmeden yiyebileceğimiz, İstanbul’daki gerçek Trattoria keyfinin mekanı Pizzeria Trio’da, işin ustalarından gerçek İtalyan pizzası yapımını bütün püf noktalarıyla öğreneceğiz ve ardından da kendi pizzamızı kendimiz yaratacağız. Atölye çalışması İstanbul’daki çok ünlü mekanların pizza ustalarını yetiştiren ve Sunset, Laila gibi yerlerin işletmeciliğini yapmış İtalyan Mutfağı şefleri tarafından gerçekleştirilecek.

Pizza yapımına dair bütün sırları öğrendikten sonra istediğimiz malzemelerle kendi pizzamızı kendimiz yaratabileceğimiz gibi, istersek de Pizzeria Trio’nun menüsünde bulunan muhteşem pizzalardan yiyebileceğiz.

Bu özel atölye için Pizzeria Trio 4 Nisan Pazar günü sadece yummiSTANBUL için açık olacak.

yummiSTANBUL’un bu ilk atölyesinde her zamanki gibi yer sayımız sınırlı olacağı için katılmak isteyenlerin en geç 2 Nisan Cuma akşamına kadar MUTLAKA yummistanbul@gmail.com’a mail göndermesini rica ediyoruz. Göndermiş olduğunuz e-mail sonrasında atölyeye katılımınız onaylanacak, mevcut pizza malzemeleri ve yemek ücreti size iletilecektir.

***Aynı zamanda yummiSTANBUL üyesi olan Pizzeria Trio sponsorluğunda gerçekleştirilen bu özel atölyede sadece mutfak masrafları paylaşlaştırılacaktır.

yummiSTANBUL’a bu katkısı için Pizzeria Trio’ya çok teşekkür ederizJ

4 Nisan Pazar günü hepinizle görüşmek üzere,

Sevgiler

yummiSTANBUL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder