7 Haziran 2010 Pazartesi

yummiSTANBUL 13 Haziran Pazar günü Ev Ekmekçiliği Atölyesi

13 Haziran Pazar günü yeni bir atölye çalışması ile bir araya geliyoruz. Bu seferki atölyemizin teması “ Ev Ekmekçiliği ”: Evde nasıl ekmek yapabilirizi, bu işin eğitimini NY French Culinary Institute Ekmekçilik Bölümünde almış Sandy Abut’tun anlatımı ile Naan’ın fırınında deneyimleyeceğiz.

Ev Ekmekçiliği atölyemizde NewYork tarzı bagel, İtalyan tepsi ekmeği olan zeytinyağlı focaccia, patlıcanlı Arjantin poğaçası emparada ve ıslak çikolatalı vişneli soft cookie’yi evde nasıl yapabileceğimizi öğreneceğiz.

Pazar 13:00’de Naan’da buluşuktan sonra; 3’er veya 4’erli takımlara ayrılıp mutfak bölümüne geçeceğiz. Burada Sandy Abut’un anlatımları ile menümüzü kendimiz hazırlayacağız ve sonra kendimize bir güzel ziyafet çekeceğiz.


Atölye katılımı için yummistanbul@gmail.com ‘a Perşembe gününe kadar mail göndermeni rica ediyoruz. Yerimiz 12 ile sınırlıdır! Onay mailiyle beraber atölyeyle ilgili bütün detayları paylaşacağız.

http://www.naan-bread.com/


Sevgiler,
yummiSTANBUL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder